Jouw probleem, onze uitdaging én oplossing!
Stel, je loopt als ondernemer, als manager met een probleem waar je in je eentje niet écht uit komt. Eigenlijk zoek je iemand die even kan meedenken. Betrouwbaar, eerlijk en soms een tikkeltje direkt. Of bot, het is maar net hoe je het ervaart. Geen ja-knikker is maar een ervaren ondernemer. Iemand met kennis, ervaring en intensieve betrokkenheid.

Omgaan met klanten.
Klanten zijn veranderd, ook al is jouw bedrijf nog steeds dezelfde. En dat is meestal geen goed teken. Het is vaak een steeds “minder worden” tot opeens de meeste klanten verdwenen zijn. Hoe kun je vanuit je bestaande klantenbestand méér omzet halen en nieuwe klanten vinden? Je producten passen niet meer bij de klantvraag,
Er dreigt een grote verandering aan te komen. Een bedrijf als Shell heeft een leger adviseurs om de transitie naar fossiel-arm in kaart te brengen en er mee aan de slag gaan, maar wat betekent dat voor iemand die een paar tankstations exploiteert? Of een fleet amanger fir nry 20 nieuwe Actrossen heeft gekocht maar ook nog een paar oudere Macks heeft staan?

Omgaan met medewerkers, leveranciers, bank & belasting, balans tussen werk en privé? Het gebeurt iedereen, de een wat meer dan de ander, maar toch: De samenwerking, het werknemerschap of de relatie met je leverancier wordt moeizaam of loopt uit op een drama. Dan is het goed dat je iemand op de achterhand hebt die dat al eerder heeft meegemaakt, in kleine en grote trajecten. Iemand die net iets meer afstand kan nemen dan jijzelf en soms met onverwachte, werkende oplossingen komt.

De E57 Elverdesign aanpak.
Wat er ook gebeurt: We beginnen vanuit een kleine plan en werken dan gedurende de eerste maanden naar een plan dat meetbaar en haalbaar is, die je kunt gebruiken om op te sturen. In consultant’s taal: Je hebt lange termijn doelstellingen en tactische invullingen nodig voor je stakeholders, investeringsbesluiten voor de toekomst maar ook een duidelijke strategie, uitgewerkt naar korte termijn plannen en to-do lijsten.

 • Address
  NameE57
  StreetSchaapbulterweg 15
  Postcode 9937TL
  City Meedhuizen
 • Contact
  Email jp@e57.nl
  Mobile number 06-46382827